Anne Freriks

Mijn naam in Anne Freriks en woon in Utrecht. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan. Na mijn afstuderen ben ik als fysiotherapeut gaan werken in een gezondheidscentrum in Nieuwegein. Al tijdens mijn opleiding fysiotherapie kreeg ik interesse in osteopathie. Met name doordat je in de osteopathie verder op zoek gaat naar de oorzaak van de klacht, waar er in de fysiotherapie meer op de klacht zelf gefocust wordt.

Daarom ben ik vrij snel na mijn afstuderen gestart met de studie Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Na 5 jaar studeren ben ik sinds 2019 afgestudeerd osteopaat (D.O.- MRO).

In september 2020 start ik met de 2-jarige opleiding Osteopathie bij Baby’s / Kinderen. Ik blijf mij graag ontwikkelen om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Sinds januari 2020 werk ik 2 dagen per week als osteopaat in Zeist. En vanaf augustus 2020 ga ik met veel plezier werken bij Osteopathie Mennes, gevestigd in Gezondheidscentrum Bij de Veste te Nijkerk. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met Joshua en hoop u straks graag in de praktijk te zien.

Als osteopaat ben ik geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

  • 2014 afgestudeerd fysiotherapie

  • 2019 afgestudeerd osteopathie

  • 2020 werkzaam als osteopaat te Zeist

  • 2020 werkzaam als osteopaat bij Osteopathie Mennes

  • 2020 start opleiding osteopathie bij baby’s en kinderen