Joshua Mennes Osteopaat Nijkerk

Joshua Mennes

Mijn naam is Joshua Mennes en in 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met mijn eigen praktijk ‘Mennes Fysiotherapie’ in Utrecht. Tijdens mijn werkzaamheden werd het mij al snel duidelijk dat veel klachten verband kunnen houden met andere klachten of afwijkingen, zonder dat die laatste direct in het oog springen. Om die reden ben ik in 2010 begonnen met de studie Osteopathie om zo nog betere behandelresultaten te kunnen bereiken.

Met trots kan ik vertellen dat ik na vijf jaar studeren op 26 juni 2015 ben afgestudeerd als osteopaat. Met veel plezier ben ik dan ook vanaf november 2015 mijn eigen praktijk ‘Osteopathie Mennes’ gestart in de Bij de Veste gelegen naast en onderdeel van gezondheidscentrum de Nije Veste, in Nijkerk. Daarnaast werk ik 2,5 dag als osteopaat bij Praktijk voor osteopathie-Apeldoorn.

Mijn eigen praktijk in Nijkerk ga ik per 1 januari 2018 uitbreiden met een locatie in Vathorst. Ik begin hier op de woensdagmiddag en zal dit snel uitbreiden naar twee dagen.

Door mijn ervaring als fysiotherapeut en als osteopaat heb ik 10 jaar ervaring met behandelen en weet ik wat ik wil in mijn praktijk. Mijn streven is om u een behandeling aan te bieden waarbij ik de tijd voor u neem en alle aandacht kan geven, u alles uit kan leggen over het lichaam, de klacht en de behandeling. Ik ga enthousiast en doelgericht op zoek naar de oorzaak van de klacht en zorg dat de patiënt, zover dit mogelijk is, binnen enkele behandelingen weer pijnvrij kan bewegen.

Daarnaast volg ik de benodigde bij- en nascholing om u zo ervaren en deskundig mogelijk bij te staan. Zo heb ik de bijscholing van De Bakker gevolgd, welke weer nieuwe inzichten en behandelmogelijkheden geven.
Ik ben een geregistreerd osteopaat bij het Nederlandse Register Osteopathie (NRO) en Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

  • 2008 Afgestudeerd Fysiotherapie

  • 2010 Eigen Praktijk Fysiotherapie In Utrecht

  • 2015 Afgestudeerd Osteopathie

  • 2015 Start Osteopathie Mennes in Nijkerk

  • 2018 Start Osteopathie Mennes in Vathorst