Osteopathie voor bedrijven

Voor zowel werknemer als voor de werkgever is het van belang dat iedereen gezond aan het werk is en blijft.

Osteopathie Mennes zet zich in om het verzuim te minimaliseren. Meestal door wanneer er een klacht is, deze zo effectief mogelijk te behandelen, zodat mogelijk verzuim tot een minimum beperkt blijft. Maar ook valt er te denken aan een preventieve screening en preventieve behandeling!

Er kan van alles zijn waardoor u of een medewerker het werk niet optimaal kan uitvoeren. Dit kan van alles zijn: sportblessures, stress, werk gerelateerde aandoeningen, ongelukken, ziektes, intoleranties, allergieën, burn-out, etc. Veelal heeft het niets met het werk te maken, maar kan het wel de productiviteit of het plezier in het werk ontnemen. Vaak ook zijn het niet de afzonderlijke gebeurtenissen die een klacht veroorzaken, maar is het de optelsom van verschillende factoren die verantwoordelijk is voor de klachten. Deze factoren kunnen ook bestaan uit emotionele of mentale ervaringen.

Mocht u nog verdere of specifieke vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen.

Maak Een Afspraak

Maak Nu Een Afspraak!

Wij helpen u graag van uw klachten af.

Mocht u klachten hebben waar u graag van af wilt maak dan nu een afspraak met ons om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak Een Afspraak

Overige behandelingen